Verkoop en informatie

Hauzer & Partners
Noorderpoort 11-a
5916 PJ Venlo
Meer weten?
Stuur een e-mail of bel ons


T: 077 - 321 91 00

Wil je ons volgen?

Ontwikkeling en realisatie


Wij zijn de moderne ontwikkelende aannemer uit Venray en sinds 1945 actief in de bouw en gespecialiseerd in de realisatie van nieuwbouwprojecten. We doen dit met groot plezier, vakmanschap oog voor detail. Bij veel projecten wordt samengewerkt met vaste regionale partners waardoor de samenwerking soepel verloopt en de partijen op elkaar zijn ingespeeld. Hierdoor worden de beste resultaten bereikt met tevens goede servicemogelijkheden na oplevering. 

Onze meest onderscheidende kenmerken zijn innovatie en een transparante werkwijze waarin openheid centraal staat. Innovatie zit hem vooral in de processen, want voor alle medewerkers is het een sport om bij elk project net iets slimmer en efficienter te werken. Zo wordt de doorlooptijd van een project verder verkort zonder concessies te hoeven doen aan kwaliteit. De cijfers bewijzen dat deze aanpak werkt. Het gemiddeld aantal opleverpunten bij onze nieuwbouwprojecten is zeer laag. 

Wij bouwen met een Woningborg Garantie. Dit is de garantie- en waarborgregeling in de bouw die zorgt voor belangrijke zaken, zoals kwaliteitscontroles, garanties, zekerheden, aantoonbare ervaring, juiste diploma's en verzekeringen, duidelijke afspraken en een correcte aftersales. 

Het is voor ons vanzelfsprekend om mooie, energiezuinige en hoogkwalitatieve woningen te bouwen. Tevens streven we ernaar om bij de oplevering de nieuwe eigenaren te laten glimmen van trots en hen in volle tevredenheid de sleutel van hun nieuwe huis te overhandigen.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen, neem gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier.